Selamat datang ke blog IZZATI ! REALITY menjadi KENYATAAN ...

CONTEST 'BLOG COMEL' BY ANISMOKO★

Assalamualaikum
            Hai . Ni , ade satu contest . By Anis Moko . Just nak promote .

Syarat-syarat;
warganegara Malaysia
terbuka kepada semua blogger, tak kira jika anda lelaki atau perempuan
 follow blog ini untuk memudahkan korang tahu sebarang perubahan dan pemenang.*wajib
Tajuk entry; Contest 'blog comel' by AnisMoko*wajib
 Tak payah nak tulis panjang-panjang.. letak banner pun dah cukup.
 Like page ini dengan hati yang ikhlas*wajib
 Link entry letak di ruangan komen .
* link kalau tulis macam ni ''http://alamakjatuhlapulak.blogspot.com'' dan, kalau privacy    blog, takleh buka, AUTOMATIK batal !
tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

nak tahu ciri-ciri nak menang ? jom tengok !


Ciri-ciri blog yang bakal menjadi pemenang;
★ kemas, ringan, tak perlu dari atas sampai bawah gambar cartoon, sedap mata memandang dan simple.
*anis tak tengok followers awak ramai ke tak, yang penting kecomelan blog tersebut.

 TARIKH BERMULA; 9/4/2012
TARIKH TUTUP; 20/6/2012

ATTENTION !! hadiah  nanti Anis bagitahu .~

*kalau tak faham tanya* MALU BERTANYA SESAT JALAN tau !  
NOTES 
: contest ini akan dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta
: hadiah simple saje la keyh  di"taja" sepenuhnya oleh Anis
: tak jumpa button follow ? picit 
Tag

2 comments:

AnisMoko★ said...

hey .. tq sebab promote anis punya contest :)

Izzati :) said...

Ok anis .